Legyen Ön is áfa-szakértő!

Vezinfó áfa

Februárban indul vadonatúj képzésünk, az ÁFA 365 KLUB, ahol egy éven át minden áfával kapcsolatos kérdésére, aktuális megoldandó problémájára választ kaphat.

Tudjuk, hogy rengeteg áfa tematikájú szakirodalom, kurzus létezik már a piacon, de átfogóan, nem csak egy-egy alkalommal „leadott” anyagként, hanem mentorprogram során, nem tudunk róla, hogy lenne vagy volt már ehhez hasonló. A program azért is remek lehetőség az áfáról magas szinten tanulni kívánó könyvelőknek, adószakembereknek, mert olyan oktatója van, akit a szakmában – talán nem túlzás ez – mindenki ismer: Dr. Csátaljay Zsuzsanna jogász, áfa-szakértő, a Nagy Áfa kézikönyvek szerzője, sok-sok konferencia, tréning oktatója, a Deloitte külső tanácsadó munkatársa.

Az ÁFA 365 KLUB egy zártkörű, előfizetéshez kötött tagság maximum 25 fő részvételével; ennyit lehet ugyanis vállalni úgy, hogy mindenki egyéni figyelmet kaphasson. Ez tehát nem „tömegoktatás”, és mint ilyen komoly elkötelezettséget jelent mindkét oldal részéről.

Aki nem akarja beletenni a munkát, nem akar egy évig az áfáról tanulni, nincs és nem is lesz olyan ügyfélköre, ahol elengedhetetlen az elmélyült áfa-szaktudás, nem kíván európai bírósági eseteket bogarászni-megérteni, röviden: nem szeretne az áfa adónemre specializálódni, nos, annak ez a képzés nyilvánvalóan nem szól.

Aki viszont értékelni tudja azt a több évtizedes szakismeretet, amivel Dr. Csátaljay Zsuzsanna rendelkezik, aki ki tudja használni a tagság egyes elemeit, az egy év múlva egészen más szinten áll majd az áfához, legyen vállalkozó könyvelő vagy olyan szakember, aki a karrierjében szeretne továbblépni.

Az éves tagság legnagyobb értéke a „közvetlen elérés” egy szaktekintély áfa-szakértőhöz: e-mailes és telefonos segítség–mentorálás jár a tagoknak Dr. Csátaljay Zsuzsannával – ezért is a limitált létszám – a tantermi vagy online, áfa és számlázás tematikájú konferenciákon való részvételi lehetőség mellett. Dr. Csátaljay Zsuzsanna új könyvét, az Áfa Kommentárt is elsőként vehetik majd kézhez a tagok.

Az ÁFA 365 KLUB februártól indul, a csatlakozási lehetőség a 25 fő eléréséig folyamatos, utána várólistát indítunk. Ez az éves program idén először és utoljára nyílik meg, így ha érdekes az Ön számára a téma és az oktató, ne habozzon megnézni a részleteket! Várjuk szeretettel a jövő év 25 feketeöves áfa-szakértőjét!